Softar galet- som den sjukling jag är.

Nu har jag varit sjuk till och från i flera veckor. Så fort jag blir av med något symptom får jag ett annat. Nu har jag även extrem träningsvärk i armarna, utav någon konstig anledning..?
Det som är jobbigast är nog att det är så jävla fint väder ute. Men jag "vågar" inte gå ut om jag skulle bli ännu sjukare..? Nu sitter jag med en extrem förkylning och bajshosta i alla fall. Har haft feber till och från dom 2 senaste dagarna, och tror jag har det nu också.
Fml.

Idag ska jag nog bara sitta inne, även fast jag verkligen vill ut.
Men skiter it, vill bli frisk!
Kommer nog uppdatera lite under dagen om jag inte hittar på ngt roligare.
Men puss så länge i alla fall!
Gammal bild på mig och Lilja, haha!

Svar på tal.

Anonym om Jävla drama!:
fast så va de ju inte riktigt så de gick till , de va du som slog första slaget och sluta ljuga. och få stryk? nej hos drog i hennes hår för att hon slog henne. pajas.
Svar: Det var ju så det var? Hon slog inte dig, hon började vifta så du tog tag i hennes armar. Sen hängde du helt plötsligt i hennes hår som en jävla 3åring? Jag knuffade bort dig och du gav mig en örfil? Du hade alltså redan då slagit min bästa vän och mig? Och sen kommer din ..pojkvän? Och då slår du Emilia?
Omdet är någon här som är en pajas Evelina, så är det du!
Puss pårej!

@hundvakt.

Sitter hunvakt nu, och försöker fixa ciiiiigg! Riktigt segt att ha pengar men inte kunna fixa? Ohyes.
Jobbar iaf till kl 16.00, efter det ska jag träffa Martin. Förhoppningsvis ska jag sova dära idag också! Riiiktigt nice! Annars vet jag inte vad som händer idag? Ska nog bara chilla. Måste hem ett tag också och hänga upp min tvätt. Och så vill jag måla mina naglar? Haha!

Kanska uppdaterar lite mer senare. Puss så länge bitchees!

Musiktips!

Låten har verkligen fastnat i mitt huvud, går och nynnar på den hela tiden. Haha!



Jävla drama!

Nu är jag trött på det här, alla går runt och snackar om det som "hände" fast ingen vet egentligen hur det gick till? Varför snacka om det då? Ska förklara för er nu, och hoppas ni får in detta i era äckliga huvuden!


Jag slog "E", Ja? För att hon hängde i Bellas hår.
Ska jag bara stå och kolla på när man kompis får stryk eller? Nej jag tror inte det! Jag backar mina vänner, och jag tror faktiskt att ni skulle gjort samma sak.
Sen var det ju såhär. Jag gick fram och knuffade undan "E" och fick då en smäll av henne? Så hon slog alltså första slaget, inte jag. Slår någon mig, eller mina vänner kan dom räkna med en smäll tillbaka. That's it.

Så sluta nu gå runt och snacka erat skitsnack, och försök istället göra något åt era patetiska liv. Puss!

Ögoninflammation- så nice!

Ja, nu när man var på bättringsvägen får man ju självklart ögoninflammation. Det är ju jävligt nice, verkligen! Sen har jag jobbig hosta också. Känns som att jag kommer hosta upp hela magen snart. Fyfan för att vara sjuk! 

Kom även hem idag, efter massa problem hit och dit.
Så nu sitter jag på rummet och chillar bara. Snackar med Martin på facebook och ska snart kolla på film. Tror det bli WALL.E faktiskt. Såg den för något år sedan eller så men kommer inte ihåg någonting, och jag älskar ju barnfilmer så hoppas jag har gjort ett bra val!
Imorgon ska jag inte göra så mycket vad jag vet ännu... Men ska i alla fall träffa Martin en sväng på eftermiddagen tror jag. Sen kanske jag även ska träffa Bella. Men vi får väl se. Känner verkligen inte för att spring runt ute med min hosta, sen har jag ju förbannat ont i mitt öga också.
Blä!

Men nog om det.
Ska försöka skaffa ett heltidsjobb nu. Känns som att det är dags att ta tag i livet! Fixa en lägenhet, körkort osv. Jag och Martin vill ju flytta ihop, men det är jävligt få lägenheter till bra pris för tillfället. Skulle vilja bort från Handen. Stockholm överhuvudtaget faktiskt. Kanske tagga ner till Småland eller Värmland? Vart som helst liksom... Åh fyfan vad härligt det skulle vara! Har så många drömmar, hoppas verkligen dom slår in snart!

Sjukling - Lördagsmys

Sitter hemma hos Martin just för tillfället. Har varit sjuk stor del av veckan där av den dåliga updateringen. Var helt frisk igår, men nu har febern kommit tillbaka igen. Soft! Ska snart med Martin till Livs och köpa lite gott och sen ska vi hit och kolla filmer och bara mysa. Skönt det också, man behöver ju inte supa varje dag!;) 

Men jaja, ingen aning om vad ja ska skriva?
Jo juste! Har lyckats bli beroende av ett horspel på facebook. Så har ägnat stor del av dagarna tilll att sitta och spela de också. Hahah vilket liv!
POSS

Måste ha!

Skit snygg topp från gina tricot 179:-
Sitter verkligen ortoligt snyggt och passar perfekt till sommaren!
Och toppen till dessa jeans.. Gosh!
Riktigt hett! Jeansen kommer också från gina tricot och kostar 599:-

Dessa plagg med ett par snygga armband & halsband, gief!

-inspiration

Längtar så sjukt mycket tills den riktiga sommarvärmen kommer.
Älskar sommaren, och sommaren 2012 kommer bli den bästa!

Hejsan svejsan gummisnopp!

Igen uppdatering på jävligt läge, i know.
känner mig inte speciellt taggad på att blogga längre, känns inte nödvändigt? Finns ju liksom så mycket annat som man kan göra om dagarna. Men i alla fall! Just nu sitter jag hemma hos Martin som för tillfället är och köper cigg. Vi ska bara softa hemma idag med tanke på den hemska baksmällan från gårdagen, tihi!
Blir bigbrother ikväll, och sen tänkte vi ladda ner någon skräckis, höhö mys!
Läste ju i tidningen idag att ett random par ska in i huset och gifta sig idag under live sändningen!? Sjukt, men vill men ha ett "speciellt" bröllop vilket paret vill så gör dom nog ett bra val, tycker inte ni?;)

RSS 2.0