Tjaba tjena hallå!

Sitter på rummet och softar nu, ska snart kolla gårdagens big brother avsnitt på tv4play med Emilia och sen blir det krök! Gårdagen var grym med dom bästa, Moa, Emilia och Rasmus! Vi softade hära i Handen och kom hem till mig vid 5 tiden? Sen kollade vi på någon flummfilm, käkade och deckade vid 08.00 ungefär..?
Och sen började alla ringa till våra telebabas heeela tiden från 09-12-30 då vi gick upp. Helt sinnessjukt vad trött och seg jag är. Men fest är fest, klart man taggar!;)
Vad ska ni göra ikäll? Puss!/Amanda

At home

Sitter hemma och chillar med Emilia och Rasmus. Vänar även på Moa som kommer hit snart. Har ingen aning om vad vi ska göra men jaja, haha! Vi ska typ tagga ut vid 10 tiden iaf och chilla galet ute, och sen blir det hem till sängen. Underbart! Uppdaterar mer till er sen, puss!:)

Godmorgon!:)/Amanda

Godmorgon alla söta bloggläsare, sitter hemma hos Martin och vi har precis käkat frukost. Idag vet jag inte vad jag ska göra, bara chilla tror jag men man vet inte. Har lust att kröka, men jag vet inte.
Ska iaf oavsett träffa Moa. Vilket är riktigt nice! Saknar henne som faan... hoho men jaja, jag bloggar mer senare när jag kommer hem. Puss!
image description

Hos Martin!/Amanda

Just nu sitter jag hemma hos Martin och tar det lugnt. Ska snart in i duschen och sen ska vi käka. Sover här idag då jag inte pallar gå hem, lat som jag är. Vi får se hur uppdateringen blir, ska försöka slänga in iaf ett till lite senare. Innan eller efter bit brother. Vad har ni gjort idag?
Själv har jag varit i centrum med baby och fikat, och sen bara softat hära. Är på ganska dåligt humör för tillfället också, då någon/några driver mig till vansinne. Men älsklingen är ju här och gör mig på gott humör igen iaf.
Men nu ska jag duscha, puss och kram sötnosar!

Svar på tal!

Sara Lundgren om Btw modifast!:
Vad är modifast? :)

Svar: Modifast är "bantningsprodukter" som jag skaffat för ett tag sen.funkar skit bra! Kram


Hissar och Dissar!/A

Vill börja med att hissa vädret!
Det har börjat bli varmare nu samt att all snö nästan fösvunnit.
Härlig känsla att det är slut på denna skitvinter!
Sen vill jag också hissa Modifast.
Bantningsprodukter som fått mig gå ner en massa på bara några dagar.
Super bra!
Vänner som fösöker ta ens på G:n/pojkvänner.
Har ni inget vett i huvudet eller?
Herregud säger jag bara, en fet diss till dessa personer.
Och så vill jag dissa att min tungpiercint typ växt igen.
Hua, blir nog inte till att göra en ny.
Pallar inte ha ont flera dagar igen liksom, det är hemskt förfan!:O

Duschat klart:)

Nu kom jag precis ut ur duschen och sitter med en härlig ansiktsmask.
Efter den skall jag måla naglarna på både händer och fötter, och efter det blir det CS!
En härlig hemmakväll al alone alltså.

Imorgon skall jag inte göra så mycket. Sälja blommor och träffa Martin är mina planer ungefär, hoho!:) Hörs sen, puss sötnosar!/Amanda

Kvällens planer./Amanda

Kvällens planer är:
- Städa rummet + stoppa in disken i masiknen.
- Hoppa in i duschen.
- Sätta på ansiktsmask, måla naglarna och fixa med håret.
- Spela CS.
- Lägga mig framför en film och sova.

Tjululluluuu/A

Tänkte börja med att berätta lite om gårdagen, höhö...
Det var fiesta med Emilia & Martin hos grannen, och det var allmänt chill. Vi spela kort osv, drack lite öl. Senare drog vi hem till Jocke, och satt där tills.. 5-6 på morgonen? Haha, asum som fan iaf!
Sen drog jag och Martin hem till honom, och deckade fan direkt? Var skiiit borta, that's fun, Ye.
Idag händer inte mycket iaf, vaknade vid 4 tiden och taggade hem då. Så nu har jag precis käkat och ska bara chilla på rummet resten av kvällen. Ska be mamma gå ner och köpa chips och cola till mig, var fan fett länge sen jag åt det? Haha, men vi höreees sen. Puss

Btw modifast!

Glömde btw att berätta en sak.
Börjar redan känna mig mycket bättre med modifasten! Min mage känns... Finare?
Så tänk er då efter 2 veckor! Ojojoj, haha!
Men godnatt nu, puss!

Tjena, har bitit av mitt öra. Kan du hjälpa mig?

Sitter inne på rummet och chillar nu. Dagen har varit ganska chill, gick hem till mig med Martin efter skolan och lyckades somna? Haha! Så när jag vaknade var han borta, ye fun! Not.
Iaf så vaknade jag ungefär halv 10 nu på kvällen igen, så är inte speciellt trött men skall ändå sova snart. Måste ta mig upp till skolan imorgon. Har även tandläkarbesök vid helv 12 och det får man ju inte missa! Skall borra den sista tanden nu, nice enligt mig! Satt jag slipper ha ont.
Har ni ont nät ni har hål, eller känner ni  inte av det alls?
Men nu ska jag kolla tv, puss på skinkan!
image description
Saknar min bebismoa!

Svar på tal!/Amanda

Lisa om Dagen samt dagens outfit.:
Du lyckas med det mesta gumman haha ! jag med för den delen ! 
Kmr du ihåg när du halkade in i biljardbordet på x-cons å fick hjärnskakning hihihoho :D

Svar: Haha ja det gör vi, allt som gör ont skall hända oss!
Haha, aa om det nu var så.. Fast att snubbla in i ett biljardbord eller få en glasflaska i huvudet är väll gaanska lika iaf? Hahahaha! Puss på dig gumman.♥

@skolan/A

Nu har jag lunchrast, så sitter och chillar med Adam och väntar på att basen skall öppna. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jaja. Adam är iaf skit tråkig, så ja.. Slutar vid 2-3 tiden idag, sen ska jag kanske vara med Martin dock inte säket än. Sen har jag inte planerat ngt annat.

Puss


Godnatt!:)/Amanda

Tänkte typ sova nu, Martin är här så vi ska sätta på någon film tänkte vi.
Nu på kvällen har vi inte gjort mycket.. Kollat big brother och dippat grönsaker! Fruktansvärt gott, mycket billigare än chips osv och dessutom mycket nyttigare! Ska fan satsa hårt på denna dieten nu, och hittills har den funkat bra! 
Puss, och godnatt!

Dåligt humör

Känner att jag bara vill träffa Martin nu.
Är på fett konstigt humör, och det är verkligen skit jobbigt. Speciellt när det finns andra i huset som har samma problem just nu. Åh, längar tills ikväll. Då man bar a får ligga och hålla om honom, pussa han och åh! Blir galen, ÄR galen!

Ska iaf ut och röka nu tänkte jag, kanske göra en kaffe eller något också. Är verkligen inte pigg efter denna natten som var. Städade ju köket, hallen, vardagsrummet, mitt rum och hjälpte Emilia med henne rum. Så har även en fett wierd smärta i ryggen. Funtar på att ta en liten nap nu? Tror fan jag ska göra det! Fram tills 5 isf, satt jag inte är på dåligt humör på kalaset.
Men höres senare eller imorgon. Puss!

Dagen samt dagens outfit.

Som ni kanske vet dygnade jag ju inatt. Började fixa mig vid 6 tiden sen kollade jag på ett avsnitt av "Top model Sverige." Inte så bra jag jag trott, men det funkade. Väckte iaf Emilia vid 7 så följde hon med till min skola. Sen runt 10.00 tiden hämtade mamma oss då vi skulle ner till Hannamot. och pissa. Yäy, not. Gick iaf bra där, sen taggade vi in till stan och jag somnade i bilen? Sen hade vi tydligen fastnat i en kö 40 min, som jag då missade när jag var inne i mina fluffiga drömmar! Hihi!:$
Ikväll blire iaf kalas hos kontaktfamiljen då Martina fyller år. Så jag och mamma ska dit vid 7 tiden. Så ska vi käka och umgås lite sen skall jag bara vara med Martin resten av kvällen. Ganska nice dag hittills, förutom mina konstiga humörsvängningar...?:S
Jaja, här är iaf dagens outfit!:)
Inte världens bästa bild. Men Linne och tröja från Gina tricot som mamma kom hem med för någon dag sedan. Och ett par jeansleggins från cubus.
Som ni kanske även ser har jag bandage på handen?..
Skojjade lite med Emilia och smällde på hennes ben i armen satt jag fick en spricka. Hur lyckas man? Haha!
Puss

Diet!/A

Tjabbbbba och hallå! Idag har jag skött detta med "Modifast" bra tycker jag. Drack en banandryck imorse och nu sitter jag och äter vaniljpuddingen. Smakade även på hallondrycken igår och hitills har allt smakat bra i min mun!  Puddingen kanske är liiiiite för söt, men ändå fett god!
Lägger snart upp bild på dagens outfit och berättar lite övrigt om dagen, så kika in snart igen!:) Puss

Nu kör vi!/Amanda

Tjenaree, har inte orkat blogga någonting idag som ni kanske märkt? Blev ingen skola då jag somnade om när jag fixat mig och allt, hahah smartast! Sitter iaf på mitt rum och chillar. Är extremt trött, men vet inte om jag vågar sova..? Kanske inte kommer upp till skolan då jag ska dit om 3 timmar. Lika bra att vara vaken då, right?
Men till rubriken nudå.
Jag och Emilia ska börja med en diet! Vi har fixat hem 6 förpackningar från märket "Modifast" med smakerna choklad, jordgubb, banan, hallon och vanilj. Både drycker samt pudding! Detta kommer vi alltså köra på i 12 dagar nu i förhoppning om att vi ska losta några kilon. Detta innebär alltså att vi inte ska äta något godis, någon skräpmat, snaks dricka lääääsk osv. Utan det blir nyttigt som gäller! Tänkte käka någon sallad på salladsbaren i centrum någon dag osv. Visst är vi duktiga!?
Och nej, detta gör vi inte för att vi tycker vi är "tjocka". För vi vet att vi inte är det. Känner bara att jag vill förlora liiite vikt inför sommaren! Ska köpa det där förbaskade gymkortet snart också! Så det kommer bli grymt!;)
Sexy mf.

Godnatt sötnosar!/a

Nu ska jag slagga, eller kolla på "Up" och försöka sova rättare sagt!
Tidigt imorrn, puss!

Morgondagens planer

  • Vakna 06.30 fixa mig osv.
  • Vara hemma ungefär 07.30 och sedan möta upp Bella och ge med henne till skolan, då jag måste snacka med henne!
  • Skolan till ca 11.00 och sedan rusa mot tandläkaren där jag skall möta Martin. Vi ska ta en fika sen ska jag upp och borra vid 12.00. Hua, och vet ju att man inte ska käka samt dricka innan.. Men jag får väll vara lite busig helt enkelt!
  • Resten av dagen samt kvällen blir det mys hemma hos mig med Älsklingen. Underbart! Kanske en snabbis hem till honom först och snacka med hans bror osv. Men sen blir det myspys!
Och det är väll ungefär mina planer? Vad ska ni göra imorrn, eller nu i veckan?:) Något speciellt eller bara skola och slappa? Puss och kyss!

SÅ FUCKING SEXIG BRUD OMGOMGOMGOMG TAYLOR MOMSEN

Seriöst, hur sexig är inte kvinnan?
Vill ha hennes garderob, hennes kropp, hennes hår, hennes röst allt! Blir helt tokig!
Gaaaalet sexig!♥

Hoppa in i duschen

Nu ska jag strax krypa ner i bubbelbadet. Tänkte även måla naglarna osv. Men vi får väll se hur det blir med det! Efteråt tänkte jag iaf ladda ner en film och chilla tills jag somnar. Tänkte även snacka med älsklingen i telebaban ett tag innan jag blir allt för trött. Saknar honom så extremt mycket, känns som det var en vecka sedan vi sågs fast det i själva verket var i Fredags! Hoho, jaja. Ska kolla fjollbook lite till, sen förbereda bubbelbadet!
Puss på er!:)

Oh baby i love you

Du är min ängel baby. Du kom till mig då jag hade det som jobbigast och hjälpte mig upp på fötterna igen. Ditt leende får mig att smälta. Du är den underbaraste killen jag någonsin har träffat, det finns ingen som dig. Det är du och jag mot världen baby, det finns ingen annan. Vad någon än säger så finns det inte det. Du är mit allt, det sista jag tänker på innan jag somnar och den första jag tänker på när jag vaknar.
Vi har gått igenom så otroligt mycket detta året och den månad vi nu varit tillsammans. Både bra och dåliga saker. Minnen som oavsett vad alltid kommer finnas kvaat!
You don't want me no
You don't need me
Like i want you, oh
Like i need you

And I want you in my life
And I need you in my life

You can't see me no
Like i see you
I can't have you no
Like you have me

And I want you in my life
And I need you in my life

You can't feel me no
Like i feel you
I can't steal you no
Like you stole me

And I want you in my life
And I need you in my life




Big brother/a

Sitter och kollar på Big brother@ big screen. Det är ju grymt!
Älskar verkligen bb, bästa programet som jag sett? Aaa fan!;)
Efter det ska jag iaf ta en dusch, sen krypa ner till någon film eller något. Blir att gå upp kl 07.00 imorgon. Sen skola, och efter den blire tandläkaren och borra 4 hål. Usch! Känns verkligen inte bra då det är första gången..? huaaa...
Men nu ska jag tillbaka till biorummet. Vill ju inte missa något!
Puss

Det räcker!/Amanda

Anonym om "Spåra ip adress" - hört talas om det?/Amanda:
Vad heter han du strulade med på festen? :)

Anonym om "Spåra ip adress" - hört talas om det?/Amanda:
Vänta tills print screan kommer upp om jag ljuger :) fråga dom som du hade vänner med om det kom upp en del bilder på din logg... jag kanske ska ta upp dom igen så får vi se om jag ljuger? kanske tar upp det om lilja "att du alltid har hatat henne" eller vad skrev ni? har jag inte rätt?

Anonym om "Spåra ip adress" - hört talas om det?/Amanda:
Marcus hur kom du fram med det namnet? Har jag ens sagt marcus? det kanske var han för du kanske minns nu när jag tog upp det?

Svar: Jag har inte varit otrogen emot Martin under den tiden då vi varit tillsammans. Jag har inte strulat med någon på en fest? Och Marcus har du visst nämt, till Martin.
Jag vet att du hackade min facebook, okej? Men jag vet inte vad du fått för dig? Jag älskar Martin, och det kommer jag alltid göra! Så kan du bara lägga ner? Ja, jag hade alltid hatat Lilja förra julen. Då jag och hon hade haft ett stort bråk, och det vet hon redan? Så ta upp det du, jag bryr mig inte. Och antagligen inte hon heller? Fråga mina vänner om jag varit otrogen emot Martin? Dom om några borde veta sånt, då jag festar med mian vänner.
Lägg bara ner, för du är bara patetisk nu.
Ciao!/Amanda

Nästa kommentar kan du väll skriva ditt namn i? Gör inte du det så skriver jag annars ut det. Puss!:)

"Spåra ip adress" - hört talas om det?/Amanda

Omogna lilla unge, skaffa ett liv!
Är riktgit irriterad nu. Detta är väll andra gången? Eller hur?Så ska göra det klart för dig.
Har inte haft sex med en annan kille i en bubbelpool då jag varit tillsammans med Martin, och jag har inte träffat någon som du kallar "Marcus" i smyg när jag varit tillsammans med Martin. Så lägg ner med ditt jävla bullshit hit och dit, du är patetisk! Vet du det? Rikgit patetisk!

/Amanda

Nu kör jag på en liten frågestund! Fråga precis vad ni vill, så svarar jag så ärligt jag kan!
Avslutar om ca 24 timmar, så snabba på!;)
Kyss.

Tjena chaaa/Amanda

Nu har jag käkat 3rätters mi9ddag med Johan och hans syskon mfl. Riktigt mysigt måste jag säga! Innan dom kom hände det dock en läskig sak... Vi fick strömavbrott i halva huset? Och självklart vart mitt rum drabbat. Men det var ngt konstigt avbrott? Min skärm funkade, men inte datorn. Min mobil laddades, men lampan funkade inte? Jaja, wierd iaf, men de fixade sig!:)
Nu ska bara ta det lugnt, börjar bli rejält trött så ska nog sova om ett tag. Eller så ska jag inte det? Ingen aning faktiskt. Blir nog att vara uppe ett taaag till iaf, vill spela sims samt snacka med folk på fb och ta en dusch! Så vi får se. Vad gör ni ikväll?:) Puss

Börja blogga om mer intressanta saker?/Amanda

Sitter och funderar på vad man skall blogga om egentligen? Satt det blir mer intressant för er läsare! Vad tycker ni? Kom gärna med förslag, för det står still i mitt huvud!
Skall jag börja med frågestunder? Hissar och dissar? Viedoinlägg? U name it!
Kom igen nu, ge tips! Kyss!

Dagens Outfit/Facelook!/Amanda

Dagens Outfit!
Jens- Gina Tricot
Linne- Gina Tricot
Tröja- Veromoda
Dagens Facelook!
Puder, rouge, mascara & ögonbrynspenna!

Pro- medlemsskap./ Amanda

Idag går vårat pro medlemsskap ut, roligt! Verkligen.
Blir till att köpa nytt imorgon elller på måndag, och sen försöka få ngn att fixa en design till oss, för såhär kan vi ju inte ha det! Jaja, Sitter iaf på rummet hos kontaktfamiljen nu, vi ska snart få gäster och laga mat med dom, myspys! Och senare ikväll blir det spakväll! Har dock redan badad bubbelbad i 2 timmar, haft hårinpackning och ansiktsmask idag, men tänkte måla naglarna, smörja in mig med suntan lotion osv. Undeerbart!
Uppdaterar mer sen. Kyss!

Godmorgon./Amanda

Min dator har haft lite.. Damp idag? Så har inte kunnat gå in på blogg.se. Men nu funkar det, så ja. Jag vaknade vid ungefär 11.00 av att Bella och Evelina plingade på dörren. Snackade snabbt med Bella sen drog dom igen, och jag satte mig och kollade lite tv. Har snackat med Moa också då hon skall sova hos mig idag! Yeah, grymt! Martin kommer även hit snart också, ska umgås lite med han innan jag packar väskan och åker till kontaktfamiljen.
Höres, puss!

Jag dör, du är så patetisk./Amanda

Är så jävla trött på ditt bullshit hit och dit, när ska du växa upp?
Du säger att du hatar mig, men varför lägger du då ner tid på mig i helt meningslösa inlägg på din blogg? Om jag nu är så omogen och hatad som du säger? Haha, du är ju bara patetisk lilla gumman, jag har släppt taget om dig för länge sen, och du kanske borde göra desamma? Fast kanske är svårt då du alltid 2älskat" mig så mycket, och eftersom jag är en sån bra vän, tillskillnad ifrån dig. Haha, jaja. Detta är det sista du får höra från mig iaf, för tänker inte lägga en minut till av mitt liv på dig, du betyder ingenting för mig osvosv.
Puss på dig!
image description

Godnatt!/Amanda

Nu är äntligen denna dagen slut, och det är jag också.
Har extremt ont i fötterna, sen i hela kroppen såklart. Men det går väll över.. Martin är här nu, och vi ska kolla film sen sova, så hör av mig imorgon?:) Puss sötnosar!♥
Gaaaammal

Fullt ös medvetslös!/A

Nu är köket också klart, så jävla skönt att få allt gjort! Och med bästa sällskapet, Frida och mami! Gosch min dag kan inte bli bättre. Eller? Haha, vi får se. Ska iväg snart med mami och handla lite saker till lägenheten samt mat osv. Sen ska vi fixa iordning tussens rum och köket när vi kommer hem och sen ikväll kommer Martin hit. Allt känns verkligen bra nu! Ska även försöka hinna att ringa lite 'hemliga' samtal ikväll också! Får se hur det går, hoppas på det bästa i alla fall! Hoiho, men nu måste jag fixa mig lite snabbt, platta håret och slänga på mig kläder dvs!
Vi hööööres senare, puss på er!♥

The river

Kvällen kommer bli mysig!
Filmen "The river" skall ses med Emilia med lite cola och popcorn, sen skall jag ha ansiktsmask iaf. Åh vad jag känner mig lycklig nu när rummet är fixat och allt. Kan det bli bättre eller? Nej, knappast.
Höres imorgon, för kommer nog inte uppdetera ngt mer idag!:)
Puss på er!

Ingen skola = Söka jobb!/Amandaa

Leta leta leta!
Måste hitta ett jobb, har ju hoppat av skolan nu för er som inte vet. Så sitter ju bara hemma? Och det funkar ju inte! Så ska kolla runt lite nu och sådär, sen får vi se hur det går!
Är så extremt skoltrött satt det är inte sant. Pallar verkligen inte.. 'suck'

Äntligen!/A

NU är mitt rum klart, ska fixa med lite småplock bara sen är rummet perfekt! Är skit nöjd faktiskt, men kan inte berätta vad vi gjort här inne än dock. Det är en hemlis!;)
Men jaja, vad betyder detta nu då? Att jag har tillgång till datorn såklart! Så kommer börja blogga igen, hur grymt är inte det?:D Ikväll skall jag bara ta det lungt. Funtar på att hoppa in i duschen fast vet inte än. Ska upp vid 08.00 imorgon och hjälpa söta Frida med köket. Det är allt som är kvar nu, sen är lägenheten som ny! Hihi, älskar't.
Puss

Askalas

Nu sitter men hemma hos Martin igen. Han sitter och käkar så har datorn ett tag nu!
Ingen aning om vad vi ska göra idag? Typ kolla filmer osv. Mysigt!
Imorgon ska jag träffa Moses älsklingen, och sen vet jag inte.
Blir att sova hos Martin i iaf 2-3 dagar till, sen kommer det bli mycket bättre uppdatering från mitt hål, de lovar jag! Bra eller? Ohyes.
Puss

Så jävla trött på detta./A

Att folk ska misstolka allting nu förtiden, gosh!Blir så jävla förbannad? Om jag säger en sak, och du inte fattar kan du ju fråga vad jag menar ist för att bara få för dig saker? Har inte sagt något om vad du säger jag sagt. Men tro det om du vill, istället för att prata med mig liksom. Orkar inte med detta jävla snacket hela tiden, it's over!

Annars då..? Sitter hemma nu inne på Emilias rum. Hon badar typ så jag väntar väll på henne!:) Senare drar jag till Martin igen, och sover där. Askalas! Är lite sliten från igår, även fast jag inte drack speciellt mycket? känner mig bara utmattad liksom, höhö. Kommer nog slänga in iaf ett inlägg till innan jag sover, men inte 100% säkert.
Vad ska ni göra imorgon? Ha en bra kväll, puss!

Fuck vad vi är sexiga..

@Martin/A

Tjeeeenare!
Sitter hemma hos martin med Emilia. Gårdagen vart grym såklart! Trevligt folk, lagom med alkohol osv. Sov här inatt, och Emilia kom hit för ett tag sen då hon inte har några nycklar till att komma hem. Meeen vi väntar iaf på att tuss ska komma med nycklar nu, Stefan lämnar henne vid 5-6 så tills dess blir de bara att ta det lugnt här.
Vad gjorde ni igår?
Puss

Tjaaaaa/A

Hejsan, sitter just nu i Emilias rum med henne. Vi fixar oss lite smått då vi ska med Martin över till grannen och ta några bärts. Mysigt värre! Kvällen avslutas med att jag sover hos Martin. Det är ungefär planerna inför ikv!
Vad ska ni göra idag? Ha hemmakväll, fiesta?

(Sorry för den dåliga uppdateringen, men det är pga renoveringen. Det är kaos här hemma, men börjar ordna upp sig nu. Hallen och mammas rum är klart. Så nu är det bara mitt och köket kvar! Nice som fan. Mitt är klart på måndag ungefär..? Och då kommer jag börja blogga igen! Kommer självklart lägga ut bilder på hur alla rum blev också! Längar som fan tills det är klart nu, hihi!)
Puss och Kram!

Förlåt, förlåt och förlåt!/A

Som ni kanske märkt har jag ute uppdaterat speciellt mycket dom 2 senaste dagarna. Och kommer förmodligen inte göra för sen typ måndag då vi renoverar här hemma. Min dator står därför i mitten av mitt rum tillsammans med resten av mina möbler samt massa skit. Under skyddspapper såklart. Och har ingen vidare lust att uppdatera via mobilen då det alltid ska krångla..? Men ett inlägg nu kände jag mig iaf tvungen till. Lägenheten är nog klar på måndag, förhoppningsvis tidigare? Men man vet ju aldrig vad som händer. Saknar min dator iaf så hoppas det går fort, hihi! Men nu ska jag slagga. Har haft världens läängsta dag då jag också fällt typ 27272393018000 tårar. Usch! Men w/e. Godnatt!


Bumbibjörnarna/E

Vet inte riktigt varför , men fick värsta typ cprycket och började sjunga på bumbibjörnarnas theme song!?
Efter det så blev ja bara tvungen att ladda ner den så ja , den ska vara klar om typ 3 minuter eller något, haha fuck va mobbad ja känner mig? :P Ska kanske vänta tills imorgon med att se den istället för kommer bara somna mitt i annars, och man vill ju inte missa något eller hur ?!
Haha men aja godnatt i sånna fall, puss <3

Dagen/e

Min dag har varit lite smått irriterande... Vaknade 07.45 när ja skulle ha gått upp 07.00 så när ja va framme i skolan så hade jag missat första nationnella provet-.-(känner mig fett skillad) Sen så hade vi en lektion till som jag inte ens kommer ihåg vilken det va och så hade vi lunch.
Efter lunchen så hade vi läsning som ja aldrig går på (inklusive idag) sen slutade vi för min mentor hade tydligen fått vinterkräksjukan så han hade dragit, så jävla skönt!
Och så är jag på väg till bussen med Robin och Mohammed och dom var värsta pain in the ass , robin kastade en jävla chipspåse på mig och knuffade ner mig i snön typ 24/7 , och Mohammed höll bara på som vanligt (väldigt störande) så ja , ni fattar.
När jag väl har kommit hem och börjat slappna av så blir jag och Amanda tvungna att springa till tåget för att möta Morgan och Andreas för att få tillbaka hennes kamera som hon hade glömt hos Andreas i spånga-.- suck!
Nu är ja hemma och tänkte typ ta en dusch och sen lägga mig och råslappa;)
Puss hej leverfucking pastej <3
image description

Gott som faaaaan../A


Filmer/a

Känner fan att det börjar  bli riktigt svårt att hitta bra filmer nu alltså.
Blir ju bara sämmre och sämmre?  Tycker inte ni också det?..

Buhu/E

Tror ni helt seriöst att jag bryr mig om en liten skit sak så är ni ju dumma i huvet.Bryr mig inte ett piss om vad ni tycker, tänker, säger eller ser! Jag är den jag är och jag ändrar mig inte för er!?
Passa på att visa det här för mamma vet jag -.-

Tjaaaa/a

Sorry för att jag int uppdaterat ngt idag. Har fixat i lägenheten med mami och Frida! Riktigt nice måste jag säga, det kommer bli askalas om någon vecka eller så, och tills dess sover jag hos Martin!
Så är här nu, vi har handlat lite myspys och ska snart sätta på en film.
Vad har ni gjort idag? Kyssen

Fuck this/E

Blir så jävla irriterad när folk skriker på mig for no reason!! Sitteroch bara tar det lugnt och så kommer hon och skriker för att jag tydligen pratade för högt. Sen sätter hon sig och pratar och asgarvar direkt efter!? Fan är så jävla irriterad...


Kanske dags att sova nu..?/a

Funtar starkt på att lägga mig nu, har skit ont i ryggen och ska ju upp tidigt imorgon. Så lika bra att börja fösöka sova tidigt idag då? Ye, så får det bli! Imorgon upp 06.30, helt sick med andra ord. Sen skola tills 11.00.
Måsta förbi arbetsförmedligen okcå, fast kanske drar dit på Tisdag istället!
Men ni får sova så sött gullisar, så hörs vi imorgon!
Puss på er, godnatt!♥

Veckans planer!/a

Måndag- Skola, sen umgås med Martin.
Tisdag- Nationella, Träffa Lisafisa!
Onsdag- Ledig från skolan, socmöte!
Torsdag- Nationella, Tandläkaren.
Fredag- Ledig från skolan, Fiestaaaa.
Lördag- Möta andreas på Söder.
Söndag- Slaaaaappa!


Vad ska ni göra i veckan? Några speciella planer?:)
Nu ska jag laana The sims, ha en bra kväll!

Jag är inte dum i huvudet!/A

Låter rubriken tala för sig själv den här gången.
Nu ska jag ligga och gråta över mitt ex som dumpade mig!
Puss på rumpeeen!

Fuck me, and i'll fuck you!

Jag hoppas du mognar upp och inser vilken total katastrof bitch du är.
Hur sinnesrubbad och jävla tvistad i huvudet du är, och hur mycket du sårar folk med det.
Du borde söka hjälp kvinna, du är ju inte frisk?
Vem fan skriver på sin blogg att man hoppas någon blir överkörd av ett tåg, nedslagen och spottad på, att alla ens nära och kära ska lämna en och att man skall sätta sig djupt in i skiten? Det är ju förfan inte normalt ens? Tänka så, ja okej. Skriva ut det till hela världen, nja.
Jag sjunker inte lika lågt som dig iaf, och det kan du inte säga ett ljud om. För det är inte jag som sitter och skriver sådana saker, det är du!
Men ha det bra, ska försöka bli nedslagen, överkörd och bli lämnad så snart som möjligt gumman!
Eller...?;)

Haha, men jahaaaa/A


Dissar!/A

Nu blir jag riktigt jävla förbannad!
Är galet trött på brudar som skriver "Åh va alla killar är dumma i huvudet", "Nu skiter jag i killar!" blablabla sen nästa sekund typ "kär!". Man bara, omg!? Bestämm er! Och för att en kille sårat er är inte alla dumma i huvudet, eller hur? Det är ni som är dumma i huvudet, ingen annan.
Sen även brudar som inte kan komma över sina ex, speciellt inte om det vart dom som blev dumpade. Då har killen ganska tydligt visat att han inte vill ha dig, eller hur? Räcker inte det? Nej då ska ni skriva på era statusar och på era bloggar om hur mycet ni saknar honom. Asso get a life? Herregud säger jag bara!

Klar för kvällen!/A

Nu har jag bubblat, haft världens lenaste ansiktsmask, smort in mig, fixat och trixat färdigt!
Har bland annat använt:
Kostar 19:- och är helt underbart bra!
Superhärlig kräm som dessutom luktar fantastikt!
Kostar 440:- på kicks!
Kostar 100:- på kicks! Superbra self tan som ger jämn färg som håller ca 2 dagar! Perfetk pris alltså!
Nu blir det the sims 2, lanar gaaalet! Kyss.

Spa/A

Nu ska jag börja min spakväll!
Börjar med att sätta på en ansiktsmask. (igen!) Treoe det får bli samma som förut, kanske dåligt att blanda. och undertiden den sitter på skall jag tappa upp vatten i bubbelbadkaret. Sen blir det bubbel och musik tills det är dags för resten. Vilket blir att färga ögonbrynen, måla naglarna, smörja in ansiktet med ansiktskräm och kroppen med bodybutter samt en kräm satt man blir lite brun! Måste verkligen sola snart igen, innan min färg försvinner!
Hoppas ni får en skön kväll. Puss på er!♥

Historian om mig och Emilia./A

Nu tänkte jag berätta lite om mig och Emilia.
När jag var 3 år och Emilia var 1 år skildes våra föräldrar.
Det blev en massa bråk om vem som skulle ha vårdnaden om oss, men det slutade med att jag fick bo hos min pappa, och Emilia hos mamma. Min pappa bodde (bor) i Bohuslän, och mamma flyttade till stockholm när dom skildes. Det betydde ju att jag inte träffade mamma samt resten av mina syskon så mycket som en barn egentligen skall.
När jag träffade Emilia såg jag henne inte riktigt som en syster, utan mer som en främling och jag tror hon kände detsamma. Jag bodde nere hos min pappa tills jag var runt 12-13 år och då flyttade jag hit upp till Stockholm. Det var som att flytta in till några man inte kände. Jag visste knappt någonting om vad som hände på dagarna, vilken skola mina yskon gick i? Vilket jobb mamma och hennes dåvarande kille hade? Så allt vart ju helt nytt för mig.
Självklart visste jag vilka alla var, vad dom hette,hur gamla dom var osv. Men det var inte mer än så?
Så jag kan nästan säga att jag känt Emilia i ungefär ja, 5-6 år ungefär?
Är inte det lite sjukt?! Nu när jag tänker på det känns det så konstigt. Hon är ändå min syster...
Jag är 18 år i år, och har känt henne 5 år av dom?
Nu är vi iaf som bästa vänner, vi gör det mesta tillsammans.
Har samma vänner (eller har haft kanske jag borde säga) osv. Och jag älskar henne otroligt mycket.
Puss!

Ansiktsmask med Sudden!/Amanda

Har precis haft på en superskön ansiktsmask, och sjä'lvklar var Sudden med mig inna på toan. Så vi låg och pussades lite på golvet alltså! Fyfan vad busigt!(a) Nej men ärligt, världens sötaste katt, kan inte säga något annat. Han är så fluffig och nuttig och bullig satt man vill klämma ihjäl honom! Gosh, får ju damp..

Jag vill ha lan idag, jag vill ha lan imorgon jag vill ha lan hela daaaaan hela året om vill kunna gamea dygnet runt dricka COLA och ta det lungt, låt det aldrig ta sluuuut-

Kyssen på era skinkor dåra, nu blir det The sims!

Facebook vänner!/A

Lovade ju att skriva något här om dom 10 första som gillade min status på facebook. Så nu kör vi då!

Martin Karlsson- Min älskling, som jag saknar fett mycket och som är supersöt!
Klicka på bilden för att komma till hans profil!
Adam Hellström- Ett mongo i min klass som gillar att bära små flickor, slå dom och mobba dom. Dålig humor och dålig musiksmak!;) Klicka på bilden för att komma till hans profil!
Micaela Garpenklint- Supersöt och snäll tjej, och dessutom rolig. Kan det bli bättre? Klicka på bilden för att komma till hennes profil!
Ahmet Yaygin- Min lilla miniturk med bra humor. Hihi! Klicka på bilden för att komma till hans profil!
Andreas Wennerberg- Rulig och jätte trevlig pojk! Klicka på bilden för att  komma tills hans profil!
Kim Carlsson- Ingen aning? fiestare? Klicka på bilden för att komma till hans profil.
Rishi Chaudhry- Skit gullig tjej som dessutom är hur snäll som hellst! Önskar att vi pratade lite oftare, som vi gjorde förr! Klicka på bilden för att komma till hennes profil!

"Andre bajtar allt"- Ingen aning. (Antagligen någon jag blev vän med på tiden då jag accepterade alla. -.-) Klicka på bilden för  att komma till hens profil.
Filip Allansson- Ingen aning faktiskt, har hört hans namn några gågen men ommer inte ihåg från vart...? Klicka på bilden för att komma till hans profil.
Ellinor Gundmalm- Söt tjej som har hjälpt mig med föredetta bloggdesigner, skit snäll samt ruulig! Klicka på bilden för att komma till hennes profil!

Jag är så mycket bättre än dig iaf./A

Låter rubriken tala för sig själv!
Ville bara säga att jag tänkte köra på dagens blogg, och lite funderingar sedan.
Måste bara fixa lite saker först, hihi.
Vad ska ni hitta på idag?
Vi håller ju på att slå rekoordet med läsare idag dessutom!
Släng gärna in en kommenter om ni har lust, hohooho.
Uppdaterar snart igen!;)

Musiktips/A



Amanda hissar och dissar!

Personer som bryr sig om andras mående, som inte sviker sina vänner osv. Ni gör världen till ett bättre ställe! Fortsätt så!
Och så vill jag hissa Sudden för att han är så underbart gosig, och håller mig sällskap om nätterna hos min kontaktfamilj. Världens underbaraste kissemiss!♥
Vill dissa alla egoistiska personer där ute, er som bara bryr er om er själva och ingen annan. Som bara klankar ner och förstör andras liv för att ni själva ska må bättre! En fet diss till er!
Och så vill jag Dissa vintervädret! Igår var det 20- kallt ute, är inte det sjukt!? Hatar vintern, och vill verkligen bara att det skall bli sommar fort fort fooort!
Och sen slutligen vill jag dissa TIDSLINJEN på facebook. Kan det bli fulare och mer irriterande? Det här är värre än när dom bytte ut chatten förihelvete! Gosh!

Godmorgon!/A

NU har jag precis varit nere och käkat frukost. Är skit trött, och hur seg som hellst.
Så idag blir alltså bara slappdag! Tänkte ha en mysig kväll med bubbelbad bland annat. Tänkte också ha ansiktsmask, färga ögonbrynen och smörja in mig med bodybutter! Myspys!
Moa kanske kommer hit en sväng idag också? Ingen aning än, men kanske.
Sjukt kulo att träffa henne igår måste jag säga, hon har verkligen mognat osv. Satt det kändes bra trots allt bråk och tjafs som varit förr. En äkta vän helt enkelt!
Men nu ska jag på toa, borsta mina tänder och sen lana Sims!
Hoppas ni får en bra dag. Kyss!

Älsklingen sover vid min sida. Älskar dig Sudden!/A


Bedtime!/A

Nu ska jag lägga mig i sängen o lira wordfeud samt tempelrun tills jag somnar.
Tänkte också berätta att kvällen spenderats med finaste Moa! Länge sen man såg henne, så det vart jäävlig kul!;) Men nu ska jag krypa ner i min varma säng. Puss på er!
image description

Bättre ensam än i dåligt sällskap. Just saying!

Är trött på alla jävla konfliker hit och dit nu, att man inte kan få ge en åsikt utan ett hela jävla fucking världen ska gå under. Så nu skall jag börja om, när det gäller vänner. Ska skaffa nya, vänner som kan lyssna utan att missförstå varje jävla gång, vänner som inte snackar bakom ens rygg och vänner som faktiskt finns där för mig! Låter inte det bra? Jo, det tycker jag iaf!;)

Glömde en sak/E

Vi får ju gäster här oxå! Conny, Malin, Mike och fjollan (Jonna) kommer. Förhoppningsvis så blir det väll lugnt men man vet aldrig.:)
Puss<3


Inte bloggat på länge/E

Förlåt alla för att ja inte har bloggat något på så lång tid, men har inte haft någon ork alls. Det har hänt så sjukt mycket dom senaste 2 veckorna och skolan går bara mer och mer dåligt...
Känner bara att allt är skit för det mesta ! Men det kan vi ta när ja kommer hem till mamma. Just nu i alla fall sitter jag hos Laila och Kenneth och målar/ritar lite, väntar på mat. Det blir typ korv och pommes, skit gott ju! Men ska fortsätta nu puss hej!
Ps: Lovar nu att jag ska börja blogga mer<3 Lägger upp två av bilderna jag målat lyckades inte få till ögonen alls på någon av dom enligt mig men ja.. Den bilden som det inte står fuck på har Belllu oxå målat på :)


Gäster/A

Nu kommer snart Martinas vän och hennes barn hit.
Så då blir det till att umgås med dom tror jag?;)
Vet inte riktigt vad vi ska göra förutom att käka men jaja, ngt hittar man väll på.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt iaf, ligga och kolla film osv.
Vad ska ni göra idag?
Kyss!

Lanar the sims!;) /A

Sitter hos kontaktfamiljen och lirar the sims, ungefär de ända jag gjort sen jag kom hit faktiskt..?xD Förutom stt jag färgade håret förut ovh tog ett lååångt bad! Är faktiskt nöjd med min hårfärg iaf, lite ovan men så är det väll..
Tänkte snart dra ner o ta en cigg, och sen måste jag verkligen försöka sova då de kommer gäster hit imorgon... Höhöhö, funny! NAT. W/e, säger godnatt nu ifall det blir så att jag inte bloggar mer idag. GODNATT! Kyss.

Färga håret senare!/A


In bed whit an angel/A

Ursäkta min engelska om den är fel, hihi! Ligger iaf just nu i sängen med älsklingen min. Han sover, så jävla söt satt man vill dö!:o vet ute riktigt vad jag ska blogga om nu? Ingen skola imorgon iaf, utan det blir att dra hem och flytta alla möbler till mitten av rymmet då det skall ske lite förändringar i mitt rum under helgen då jag är borta! Kan ni gissa vad? Haha ganska enkelt va?;) men nu ska jag slaggaaaa, in i mina fluffiga drömmar, haha! Puss på er!


Hemma hos Martin!/A

Nu sitter jag hemma hos Martin eftersom att vi ska ha en myskväll idag.
Och vi bestämmde oss för att ha den här, för en gångs skull!;)
Vi ska snart laga mat då..
Blir ryggbiff för en fucking förmögenhet osv, men det är lätt värt pengarna!
Eller..? Hehe, jadå. ÄLSKAR ryggbiff, så jäävla gott! Tycker inte ni också det?
Så ska vi ha pommes och sås till de, och sen ska vi kolla filmer och mysa resten av kvällen. Hur underbart är inte det? Är så otroligt glad att jag har honom, mitt allt!♥
Vad ska ni göra ikväll då? Några planer?
Måste btw säga att mötet i skolan gick bra enligt mig, men dåligt enligt mamma(ofc.)
Ska gå till skolan på måndag, tisdag och torsdag sen slutar jag helt och ger mig ut i arbetslivet igen! Gick betydligt mycket bättre tyckte jag, och var framförallt mycket ruuligare!
Pusspuss!

Möte!/A

Nu ska jag snart tagga till mötet på skolan som jag snackade om igår/inatt.
Är skit trött, på dåligt humör osv så vi får väll se hur det går..? Efter det ska jag iaf vara med Martin, vi ska typ ha de lite mysigt eftersom att jag ska till min kontaktfamilj imorgon? Eller det är itne 100% säkert, men vi får väll se hur det blir!
Vad ska ni göra idag? Puss!;)

Emilia sover.../A

Nu har Emilia somnat, så Fuck de här! Lägger mig också, ska typ spela lite Wordfeud med alla andra nattugglor!;) och lyssna på Martin när han snarkar, hoho.. Kyss!/amanda


Dygna igen!/A

Nu ska man dygna med Emilia igen då.. KÄnner att det börjar hända ganska ofta nu för tiden, men kommer ju inte iväg till skolan om jag inte är uppe hela natten...?
Ska iaf göra kaffe och ta ngt att äta om ett tag, är skit hungrig faktiskt.
Är även extremt sugen på en smoothi! Så en sån kanske de blir också, om jag orkar göra dvs.
Imorgon är det iaf skola då, och vid ungefär halv 3 ska jag ha möte med min mentor och mami angående min skolgång. Har ju ganska hög frånvaro, så ja..
Men ärligt, så tror jag det blir till att skita i skolan ändå och börja jobba. Kännde att det gick mycket bättre faktiskt! Tog mig upp på mornarna och kom i säng i tid. Så vad säger ni?

Jobba/Skola?


Kände mig bara tvungen!;)/A

Älskar't


Nu jävlar!/Amanda

Nu ska jag börja blogga på riktigt igen, har ju verkligen varit sämst uppdatering.. Eller hur? Åh.. Har iaf inte gjort något speciellt dom senaste dagarna, varit med kompisar, skola, chillat hemma osv.
Så inget speciellt som hänt dvs. Tänkte börja köra med "Dagens blogg" igen, och även ha en frågestund ganska snart. Tänkte även berätta lite hemligheter seanre idag, vad tycker ni om det?;)
En sak som jag måste be er om är MER komentarer.
Jag och Emilia skriver till er, då skulle det vara jätte kul om ni kunde tycka till ibland också? Hihi, just saying alltså! Men nu ska jag fixa lite här hemma samt göra en kopp te! Kyss!

RSS 2.0